Simon tarina – kesäduuni OP:n piikkiin!

Simo Vihmalo

Minulla ei ollut aavistustakaan, miltä kesäduuni näyttäisi Tärkkilässä. Uskalsin hakea, sillä työn ohjaana toimi Selma Kilpi, jonka tunsin entuudestaan, sillä hän opetti jonkin aikaa koulussa.

Minut otettiin ystävällisesti tervetulleeksi. Ihmiset ovat täällä ystävällisiä, ja heiltä pystyy helposti pyytämään apua. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pystyn päättämään, että millaiset työtehtävät sopivat minulle parhaiten.

Itse pidän eniten pöllien kuljettamisesta, sillä se on selkeää, mutta myös samaan aikaan raskasta -ainakin minulle-, koska ne voivat olla  painavia ja metsässä on tietenkin paljon itikoita. Olen onnellinen, että sain täältä kesätyöpaikan. Nyt voin vastata kysymykseen: “Mikä oli ensimmäinen työpaikkasi?” johon vastaan “Tärkkilä”.

#kesäduuniOPnpiikkiin

Työkalu
Työnteossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.